Online IncontinentieZorgService

De online zorgservice is beschikbaar via deze website en is bedoeld voor vrouwen met ongewild urine verlies (zie waarom, voor wie).
Het bestaat uit een online vragenlijst gekoppeld aan een expert programma dat u online onmiddellijk een persoonlijk advies op maat geeft. De vragenlijst bevat 45 vragen welke zorgvuldig geselecteerd zijn en in 5 minuten beantwoord kunnen worden (zie kwaliteit).
U kunt met deze adviezen aan de slag. Gebleken is dat de meeste gebruiksters minder klachten, een betere levenskwaliteit en een lagere behoefte aan incontinentie materialen ondervonden met kostenbesparing als gevolg (zie media).
De kosten voor gebruik van de online zelfzorg bedragen € 15.00. Diverse zorgverzekeraars vergoeden dit vanuit de basispolis. Alvorens de vragenlijst start dient u uw zorgverzekeraar en enkele persoonsgegevens op te geven zodat IncoCure voor u controleert of u hiervoor verzekerd bent. Zo niet, dan kunt u ook toegang krijgen na uw betaling per iDeal/PayPal (zie kosten).
Dit programma is wetenschappelijk gevalideerd, heeft diverse prijzen en nominaties behaald en vele duizenden zijn u voorgegaan (zie media).

urine incontinentie vragenlijst, toegang incocure diagnose programma