engelse versie incocure

incontinentie test

in 5 minuten
toegang incontinentie diagnose programma

Na aanmelding en vragenlijst volgt jouw persoonlijke diagnose en behandeling op maat.


inleiding

Ongewild urineverlies ofwel urine incontinentie is een ongemak waar in Nederland één miljoen vrouwen last van hebben. Bijna nooit wordt hierover gesproken, terwijl incontinentie tot veel ongemakken leidt. Schaamte kan ertoe leiden dat vrouwen niet meer van huis durven ...
en zelfs geïsoleerd raken. Er wordt wel eens gesproken van het laatste taboe van Nederland.
Toch is het in veel gevallen mogelijk eenvoudig dit ongemak te verhelpen of te verbeteren. Een goede diagnose staat daarbij centraal. Met behulp van een speciale vragenlijst krijg je inzicht in welk type incontinentie je hebt en wat voor mogelijkheden er zijn om dit te verhelpen.

stop urineverlies

diagnose

Ongewild urineverlies is vaak goed te behandelen. Hiermee wordt niet bedoeld het voorschrijven van verbandjes of luiers, want dat zijn slechts symptoombestrijders. Een succesvolle behandeling begint met een goede diagnose. Veel vrouwen weten niet dat... er verschillende soorten urineverlies zijn die een verschillende behandeling vragen. Als je urine verliest bijvoorbeeld tijdens het hoesten zul je een ander advies krijgen dan wanneer je last hebt van urineverlies door snelle aandrang. Een op maat gesneden programma geeft een grote kans op succes en deze vragenlijst is daarbij een uitkomst. Natuurlijk zijn niet alle klachten te verhelpen door oefeningen en leefregels en is een bezoek aan de huisarts of medisch specialist zinvol. Ook dit advies kan een onderdeel zijn van het antwoord op de vragenlijst.


voor vrouwen

Deze website is gemaakt voor vrouwen met ongewild urineverlies,... ofwel urine incontinentie en bij wie urineverlies het belangrijkste symptoom is. In Nederland zijn veel vrouwen met ongewild urineverlies die oplossingen kunnen gebruiken om het urineverlies te verhelpen of aanzienlijk te verminderen.

Uitvoerig onderzoek en ontwikkeling van het computerprogramma, "IncoCure", hebben geleid tot de mogelijkheid om via een zelfzorg module inzicht te krijgen in de soort urineverlies, de ernst en oplossingen hiervoor. Ga naar vragenlijst.

stop incontinentie

^