urineverlies test

in 5 minuten
toegang incontinentie diagnose programma

Na aanmelding en vragenlijst volgt jouw persoonlijke diagnose en behandeling op maat.


STEM !

zinnigezorgaward

Steun lotgenoten en

online zelfhulpprogramma bij ongewild urineverlies

op IncoCure:
Zelfhulpprogramma ongewild urineverlies zelfhulpprogramma ongewild urineverlieszinnige zorg

zinnigezorg

Het IncoCure programma biedt inzicht en persoonlijke oplossingen op maat om urineverlies te lijf te gaan. Door meer aandacht voor incontinentie kan IncoCure veel vrouwen met dit ongemak bereiken en adviseren. Dit helpt het taboe rond incontinentie te doorbreken.
IncoCure is een van de 10 genomineerden voor de 'zinnige zorg Award 2016' en door jouw steun en stem kan IncoCure finalist worden. Meer bekendheid en een groter bereik onder lotgenoten helpen incontinentie te verminderen.


finale

zinnigezorg

Jij, als onderdeel van het Nederlandse publiek, bepaalt mede vanaf 11 mei wie de drie finalisten zijn. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury de drie finalisten. De jury bestaat uit Ab Klink (VGZ), Dianda Veldman (NCPF) en Ben Woldring (Poliswijzer). De prijsuitreiking is op 7 juni in het hoofdkantoor van VGZ in Arnhem.
urineverlies?

urineverliestest

Overkomt jou dit wel eens:

  • Een paar druppels urineverlies als je moet niezen of lachen?
  • Net te laat op je WC met de sleutels nog in je hand?
  • Dat je niet de stad ingaat zonder dat je weet waar je kunt plassen?
  • Dat je helemaal niet meer de deur uit gaat omdat je je schaamt?

Dan heb je waarschijnlijk (soms) last van ongewild urine verlies. In Nederland hebben zo'n 1 miljoen vrouwen er last van. Een veel voorkomend probleem dus, waar je gelukkig zelf veel aan kunt doen.

Ben je gemotiveerd en heb je een beetje discipline?

Dan loont het de moeite om de vragenlijst van de incontinentietest op je computer in te vullen en aan de slag te gaan met de persoonlijke adviezen die je ontvangt.

Achmea ZilverenKruis VGZ IZZ IZA Interpolis UMC Univé Avéro Achmea OFZ ONVZ VVAA PNOzorg Amersfoortse Ditzo BeterDichtbij Salland HollandZorg Energiek ZorgenZekerheid Aevitae IAK Caresco Besured Bewuzt Goudse IZAcura NationalAcademic Promovendum UnitedConsumers Zekur Friesland FBTO Ik! Kiemer Prolife YouCare ZieZo

Hoe kan een advies er uit zien?

urine verlies advies

Hoe kan ik de test doen?

Ga naar vragenlijst, kies je verzekeraar met enkele gegevens en vul de vragen in. Zodra je de antwoorden hebt doorgestuurd, ontvang je binnen enkele seconden je persoonlijke advies.

En , helpt het?

Ja, het helpt. Dat is inmiddels aangetoond in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. Verbeteringen zijn mogelijk bij 90% van de vrouwen

Echter....

Het werkt alleen als jij er aan werkt! Als je met enige regelmaat de oefeningen doet en een beetje op je gezondheid let zal je een duidelijke verbetering meemaken en meer controle krijgen over je eigen blaas.

urine verlies test helpt
toegang incontinentie diagnose programma
^